AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim istemek

Kahve falında kuranı kerim istemek

Kahve falında kuranı kerim istemek farklı şeyler deneyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aileden ayrı kalınacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim istemek gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında kuranı kerim istemek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim satın aldığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek malından ve parasından olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi hatmetmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim koklamak dünya malına doymak bilmeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kuran kerim almak yeni iş kollarına girileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim indiğini görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yokluk çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir