AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kuranı kerim istemek

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işarettir.

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında kuranı kerim istemek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine işarettir.

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim taşıdığını görmek mutluluk ve başarı getireceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi öptüğünü görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim yazmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi atmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kuranı kerim almak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir