AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim indiğini görmek

Kahve falında kuranı kerim indiğini görmek

Kahve falında kuranı kerim indiğini görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim indiğini gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında kuranı kerim indiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kuran indiğini görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim ezberlemek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, maddi sorunlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim koklamak sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim açmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında camide kuranı kerim okumak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yırtık görmek kazancının azalmayacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi hatmetmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir