AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim bulmak

Kahve falında kuranı kerim bulmak

Kahve falında kuranı kerim bulmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, zor günlerden geçeceğine, manevi mutluluğu tadacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim bulmak gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim bulmak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, amacına ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran kerim bulmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında açık kuranı kerim görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kişinin afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimin düştüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kuran kerimi öpmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi satmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuran kerim okunduğunu görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir