AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını görmek

Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını görmek

Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Kahve falında yırtılmış kuranı kerim görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi yırtılmış görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yırtılmış kuran görmek küs kimselerin barışacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran yırtıldığını görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı yırtılmış görmek mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında kuranı yırttığını görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kuran yırttığını görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir