AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden kuran almak

Kahve falında birinin elinden kuran almak

Kahve falında birinin elinden kuran almak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden kuran almak gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Kahve falında birinin elinden kuran almak bütçesinin daralacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında elinden kuran düşürmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinden düşürmek doğru işler yapacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı elinden düşürmek tatsızlıkların yaşanacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinden yemek yemek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bayan elinden tutmak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, parasının her zaman bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin elinden yemek yemek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinden anahtar almak insanların hayır dualarının alınacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir