AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerime bakmak

Kahve falında kuranı kerime bakmak

Kahve falında kuranı kerime bakmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, olumsuz haberler alacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime bakmak gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında kuranı kerime bakmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime basmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerime el basmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerime sarılmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak aklına giren şeytana uyacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ayeti kerime görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir