AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda kuran yazısı görmek

Kahve falında kolunda kuran yazısı görmek

Kahve falında kolunda kuran yazısı görmek şifa bulacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda kuran yazısı gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Kahve falında kolunda kuran yazısı görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim yazısı görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında altından kuran yazısı görmek hayatının alt üst olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında altın yazılı kuran görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurandan yazı görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Kahve falında arapça kuran yazısı görmek yaşamdan istediklerini alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir