AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran yanması görmek

Kahve falında kuran yanması görmek

Kahve falında kuran yanması görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kurtuluşa kavuşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, geri plana düşeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kuran yanması gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Kahve falında kuranı kerimi yanmış görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında kuran yanması görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış kuran görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında yanmamış sigara görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin yanına gitmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış ot görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış köz görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir