AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sesi dinlemek

Kahve falında kuran sesi dinlemek

Kahve falında kuran sesi dinlemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran sesi dinlemek gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Kahve falında kuran sesi dinlemek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Kahve falında sesli kuran dinlemek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ses dinlemek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bülbül sesi dinlemek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan sesi dinlemek gelir elde edeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel ses dinlemek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında sesli müzik dinlemek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ses kaydı dinlemek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir