AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okumaya niyet etmek

Kahve falında kuran okumaya niyet etmek

Kahve falında kuran okumaya niyet etmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kuran okumaya niyet etmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kuran okumaya niyet etmek zarar verici olaylar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında niyete yatmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Kahve falında oruç için niyet etmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında umreye gitmeye niyet etmek kısmetli bir kişi olunacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında namaza niyet etmek şansın kaçacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında denize girmeye niyetlenmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir