AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, koltuğunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz için niyet etmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulur.

Kahve falında namaza niyetlenmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında namaza niyet etmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazına niyet etmek zengin bir hayat süreceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında namaza yanlış niyet etmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir