AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kuranı kerim almak

Kahve falında birinden kuranı kerim almak

Kahve falında birinden kuranı kerim almak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yokluk çekeceğine, kişinin kazancının artacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kuranı kerim almak gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi yakmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, birçok iş teklifi alınacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim satın almak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi abdestsiz okumak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında birine kuranı kerim vermek hastalıkların kalmayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim yazısı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi hediye almak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek kötü gidişe dur denileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir