AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpenin kırılması görmek

Kahve falında küpenin kırılması görmek

Kahve falında küpenin kırılması görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpenin kırılması gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kahve falında kırılmış küpe görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpesinin kırıldığını görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, borcunun da hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında küpenin kırıldığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulur.

Kahve falında küpenin kırılması görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kırılan küpe görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında küpe kırılması görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kırıldığını görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir