AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe kırılması görmek

Kahve falında küpe kırılması görmek

Kahve falında küpe kırılması görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sonradan da çok üzüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kadim dostlar edineceğine delalet eder.

Kahve falında küpe kırılması gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında küpenin kırılması görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında küpenin kırıldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpe kırılması görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalettir.

Kahve falında kırılan küpe görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın küpenin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış küpe görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpesinin kırıldığını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir