AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpesinin kırıldığını görmek

Kahve falında küpesinin kırıldığını görmek

Kahve falında küpesinin kırıldığını görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Kahve falında küpesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Kahve falında altın küpe kırıldığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında küpesinin kırıldığını görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpenin kırıldığını görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış küpe görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan küpe görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında küpenin kırılması görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalettir.

Kahve falında küpenin kırıldığını görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir