AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış küpe görmek

Kahve falında kırılmış küpe görmek

Kahve falında kırılmış küpe görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış küpe gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Kahve falında küpesinin kırıldığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Kahve falında küpe kırılması görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında küpenin kırıldığını görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış küpe görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpe kırıldığını görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında küpenin kırılması görmek ticaretin önünün açılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Kahve falında altın küpenin kırıldığını görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir