AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe yapmak

Kahve falında küpe yapmak

Kahve falında küpe yapmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, onlara hocalık edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet eder.

Kahve falında küpe yapmak gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında küpe yapmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kulağında küpe görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden küpe almak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalettir.

Kahve falında hediye altın küpe görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak daha fazla başarı kazanılacağına, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye küpe vermek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek kazancının epey düşeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir