AnaSayfa / Genel / Kahve falında küp peynir görmek

Kahve falında küp peynir görmek

Kahve falında küp peynir görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, daha sık bir araya geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küp peynir gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Kahve falında küp peynir görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında peynir küpü görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küp şeker dağıtmak beklediği haberin gelmeyeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek hasretin biteceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz küp şeker görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş küp bulmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpün içinde altın görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında küp görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir