AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir küpü görmek

Kahve falında peynir küpü görmek

Kahve falında peynir küpü görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peynir küpü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Kahve falında küp peynir görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında peynir küpü görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su küpü görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında para küpü bulmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Kahve falında küpte altın görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık küp görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi boş küp görmek anne baba duaları alınacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında küple altın görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir