AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpün içinde altın görmek

Kahve falında küpün içinde altın görmek

Kahve falında küpün içinde altın görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, yokluk çekmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpün içinde altın gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında küpün içinde altın bulmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, işlerinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpün içinde altın görmek takdir edileceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında küpün içinde bal görmek kolaylık elde edeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın dolu küp bulmak onu cesaretlendireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küp altın bulmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küp bulmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Kahve falında küple altın bulmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında küple altın görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir