AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli küp şeker görmek

Kahve falında renkli küp şeker görmek

Kahve falında renkli küp şeker görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli küp şeker gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında renkli küp şeker görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında küp şeker dağıtmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Kahve falında küp şeker vermek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında küp şeker yemek daha geniş bir rızık elde edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Kahve falında birinden küp şeker almak bereketin geleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz küp şeker görmek hastalanacağına, üzüleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birine küp şeker vermek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir