AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda yüzmek

Kahve falında kumsalda yüzmek

Kahve falında kumsalda yüzmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kumsalda yüzmek gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Kahve falında kumsalda yüzmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kumsalda yürümek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret eder.

Kahve falında kumsala gitmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Kahve falında kumsal deniz görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, işinde büyük başarılar alacağına yorulur.

Kahve falında kumsalda namaz kılmak rahmete vesile olacak gelişmelere, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret eder.

Kahve falında kumsalda gezmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda güneşlenmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, gülmeye hasret kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsal plaj görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir