AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda gezmek

Kahve falında kumsalda gezmek

Kahve falında kumsalda gezmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kafasının rahatlayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kumsalda gezmek gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Kahve falında kumsalda gezmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında deniz ve kumsal görmek makamını kaybedeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda yüzmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında kumsalda yürümek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda yüzük bulmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında kumsalda namaz kılmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında kumsal yürümek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir