AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda güneşlenmek

Kahve falında kumsalda güneşlenmek

Kahve falında kumsalda güneşlenmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda güneşlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kumsalda güneşlenmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumsalda para bulmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet etmektedir.

Kahve falında kumsalda gezmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kumsalda yılan görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında kumsala gitmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulur.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kumsala uzanmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kumsalı görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir