AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda yılan görmek

Kahve falında kumsalda yılan görmek

Kahve falında kumsalda yılan görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok kolay bir hayatı olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kumsalda yılan gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kumsalda yılan görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsal deniz görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kumsalda yürümek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, evini ve ailesini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumsalda yüzük bulmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet eder.

Kahve falında kumsalda uzanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulur.

Kahve falında kumsala gitmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kumsalda oturmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir