AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda koşmak

Kahve falında kumsalda koşmak

Kahve falında kumsalda koşmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorunların hallolacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda koşmak gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Kahve falında kumsalda koşmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumsalda olmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda namaz kılmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında kumsalda para bulmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, güçten ve takatten düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda uzanmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kumsalda olduğunu görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında kumsalda yatmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir