AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kumsalı görmek

Kahve falında deniz kumsalı görmek

Kahve falında deniz kumsalı görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kişinin gönlünü alacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kumsalı gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Kahve falında deniz ve kumsal görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işarettir.

Kahve falında kumsal ve deniz görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında kumsalda yürümek çok büyük kısmetler kazanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kumsal deniz görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumsal görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kumsalı görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda uzanmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumsal yürümek alınganlıkların hasıl olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir