AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın kum görmek

Kahve falında kızgın kum görmek

Kahve falında kızgın kum görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, işlerinin kolaylaşacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kızgın kum gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Kahve falında kızgın kum görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hobilerine eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın kumda yürümek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Kahve falında kızgın insan görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini kızgın görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronunu kızgın görmek yapılan ahlaksız davranışlara, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın şiş görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Kahve falında birinin kızgın olduğunu görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın görmek ailesini utandırmayacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir