AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini görüp ağlamak

Kahve falında kardeşini görüp ağlamak

Kahve falında kardeşini görüp ağlamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, mevki edineceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Kahve falında kardeşini görüp ağlamak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem görüp ağlamak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker görüp ağlamak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında öldüğünü görüp ağlamak işlerini toparlayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında babayı görüp ağlamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir