AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetleri katlamak

Kahve falında kıyafetleri katlamak

Kahve falında kıyafetleri katlamak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri katlamak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında kıyafet katlamak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri katlamak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet katladığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorap katladığını görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumaş katlamak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında gömlek katlamak çok büyük işler gerçekleştireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında havlu katlamak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir