AnaSayfa / Genel / Kahve falında galata kulesini görmek

Kahve falında galata kulesini görmek

Kahve falında galata kulesini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında galata kulesini gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında galata kulesini görmek ticaretinin büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında galata kulesi görmek kasasının ağırlaşacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında galatasaray görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında galata köprüsünü görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında galatasaray bayrağı görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında galatasaray forması giymek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuleden atlamak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir