AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının kanamasını görmek

Kahve falında kulağının kanamasını görmek

Kahve falında kulağının kanamasını görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında kulağının kanamasını gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Kahve falında kulağının kanamasını görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağın kanamasını görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalettir.

Kahve falında kulak kanaması görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağın kanaması görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında ayağın kanamasını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamilenin kanaması olduğunu görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin kanamasını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir