AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının ısırıldığını görmek

Kahve falında kulağının ısırıldığını görmek

Kahve falında kulağının ısırıldığını görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında kulağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında kulağının ısırıldığını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin ısırması görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalettir.

Kahve falında balık tarafından ısırılmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak üçüncü gözünün açılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ısırılmış ekmek görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan ısırması görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında süt ısıttığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir