AnaSayfa / Genel / Kahve falında kameraya çekildiğini görmek

Kahve falında kameraya çekildiğini görmek

Kahve falında kameraya çekildiğini görmek duygularının karşılığını alamayacağına, bolluk içinde yaşayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kameraya çekildiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kameraya çekilmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kameraya çekildiğini görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kamera çekilmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde kamera görmek iş yaşantısında hırslanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine inanılır.

Kahve falında güvenlik kamerası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kameralar görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında video kamera görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kamerayla çekim yapmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir