AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekilmiş fotoğraf görmek

Kahve falında çekilmiş fotoğraf görmek

Kahve falında çekilmiş fotoğraf görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çekilmiş fotoğraf gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekilmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf çekildiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle fotoğraf çekilmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çekilmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının fotoğraf çekildiğini görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla fotoğraf çekilmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında fotoğrafının çekilmesini görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir