AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin çekildiğini görmek

Kahve falında dişlerinin çekildiğini görmek

Kahve falında dişlerinin çekildiğini görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, bekarlar için evlenmeye, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çekilmiş çürük diş görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında diş çekilirken görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulur.

Kahve falında diş etlerinin çekildiğini görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kırılan kalplerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerinin çekildiğini görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Kahve falında diş çekildiğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında diş çekilmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin çekildiğini görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişlerinin çekildiğini görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir