AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına üflenmek

Kahve falında kulağına üflenmek

Kahve falında kulağına üflenmek onların kıymetini bileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalettir.

Kahve falında kulağına üflenmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında kulak tıkanması görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak karıştırmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kulağına küpe takmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak yikamak dertlerin ve sorunların artacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak böcek görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında kulağında sivilce görmek mallarının eksileceğine, çok büyük bir acı duyacağına delalettir.

Kahve falında kulak kılı koparmak malını ve parasını kaybedeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kulağa konuşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir