AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin arabasına binmek

Kahve falında tanıdık birinin arabasına binmek

Kahve falında tanıdık birinin arabasına binmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin arabasına binmek gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Kahve falında tanıdık birinin arabasına binmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında el arabasına binmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının arabasına binmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabadan inip bisiklete binmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın arabasına binmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında şoförsüz arabaya binmek daha büyük adımlar atılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin arabasına binmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir