AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü yumurta görmek

Kahve falında küflü yumurta görmek

Kahve falında küflü yumurta görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında küflü yumurta gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında küflenmiş yumurta görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü yumurta görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hayatın düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ceviz görmek sonunda mutlu olacağına, bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Kahve falında küflü tavan görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında küflü peynir yemek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yüzük görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında küflü ekmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir