AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü bir şey yemek

Kahve falında küflü bir şey yemek

Kahve falında küflü bir şey yemek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü bir şey yemek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında küflü bir şey yemek hastalığının düzeleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü simit yemek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü peynir yemek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmis yemek görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında küflenmis peynir yemek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küf yemek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilmediği bir şey yemek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, şansın döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir