AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü kıyafet görmek

Kahve falında küflü kıyafet görmek

Kahve falında küflü kıyafet görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, doğru işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında küflü kıyafet gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında küflü kıyafet görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında küflenmiş börek görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü elma görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında küflenmiş hamur görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarında küf görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet eder.

Kahve falında küflenmiş yufka görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında küflü çay görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir