AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü eşya görmek

Kahve falında küflü eşya görmek

Kahve falında küflü eşya görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında küflü eşya gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Kahve falında küflü eşya görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Kahve falında küflü domates görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü ev görmek kazancın gittikçe artacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında küf mantarı görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında küflü kaşık görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret eder.

Kahve falında küflü makas görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş limon görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir