AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş ev görmek

Kahve falında küflenmiş ev görmek

Kahve falında küflenmiş ev görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kalbini kıracağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş ev gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında evde küf görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş ev görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi küflü görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, kazançlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü ev görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek küfü görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında banyoda küf görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında küflenmiş zeytin görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü yatak görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sonradan da çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir