AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çökelek görmek

Kahve falında beyaz çökelek görmek

Kahve falında beyaz çökelek görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, dinden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çökelek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Kahve falında beyaz çökelek görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü çökelek görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, başarılarının devam edeceğine yorulur.

Kahve falında çökelek böreği görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çökelek yemek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında çökelek peynir görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze çökelek görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında çökelek görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağ çökelek görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, asla yüksünmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir