AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir ve çökelek görmek

Kahve falında peynir ve çökelek görmek

Kahve falında peynir ve çökelek görmek onu alkışlayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peynir ve çökelek gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Kahve falında peynir çökelek görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çökelek peynir görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet eder.

Kahve falında peynir ve çökelek görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında taze çökelek görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çökelek görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çökelek yediğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çökelek böreği görmek büyük takdir toplanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında küflü çökelek görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir