AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze çökelek görmek

Kahve falında taze çökelek görmek

Kahve falında taze çökelek görmek malının da hiç olacağına, stresten uzaklaşılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında taze çökelek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Kahve falında taze çökelek görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Kahve falında çökelek yediğini görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Kahve falında peynir çökelek görmek çok üzüntü duyulacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çökelek böreği görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında yağ çökelek görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peynir ve çökelek görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Kahve falında çökelek peynir görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında çökelek görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir