AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ çökelek görmek

Kahve falında yağ çökelek görmek

Kahve falında yağ çökelek görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işaret eder.

Kahve falında yağ çökelek gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında yağ çökelek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına yorulur.

Kahve falında çökelek yediğini görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çökelek görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu çökelek görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalettir.

Kahve falında çökelek böreği görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında peynir çökelek görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında taze çökelek görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çökelek görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir