AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü altın görmek

Kahve falında küflü altın görmek

Kahve falında küflü altın görmek maddi kayıpların sona ereceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, alım gücünün artmasına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü altın gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Kahve falında küflü altın görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş limon görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yüzük görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntıya düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş meyve görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında küflenmiş beyaz peynir görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü salam görmek istihdam edeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir