AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü pasta görmek

Kahve falında küflü pasta görmek

Kahve falında küflü pasta görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında küflü pasta gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Kahve falında küflü pasta görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş pasta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, doyasıya hasret gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş yumurta görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, rahat bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş ekmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş peynir görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek küfü görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir